Díszpalack

Életterünk tökéletes kiegészítője, otthon ékessége.

Díszpalack

Életterünk tökéletes kiegészítője, otthon ékessége és persze italaink méltó tároló helye a díszpalack lehet.
Kedvenc borunk, egy több éves, karakteres wishky vagy épp a saját házi pálinkánk tökéletes tároló és kínáló palackja, különleges megjelenésének köszönhetően bármely bárpult, polc vagy asztal tetején megállják a helyüket.
A különböző mintájú és formájú díszpalackok az egyéni, személyes ajándékok területén is egyre nagyobb teret hódítanak, mivel a számtalan forma közül szinte garantáltan találunk olyat, ami az ajándékozott egyéniségéhez illik.
Vállalkozásunk ezen egyéni igények kielégítésének területén igyekszik helyt állni, már több mint, 20 éve.
A cégünk által forgalmazott díszpalackok alapanyagát a magas minőséget képviselő Csehországi SIMAX, valamint a Németországi SCHOTT üveggyár által gyártott DURAN üvegcsövek, és botok adják.
A minőségi alapanyagú díszpalackjaink hatalmas sikernek örvendenek a visszatérő megrendelőink közt. A Tokaj borvidékéről érkező megrendelőink számára a boroszilikát üvegeink tökéletes tárolást biztosítanak a legnemesebb borok számára is.
Szakembereink a hagyományos technológia mellett a legmodernebb megoldásokat alkalmazva alkotják meg az igazán minőségi és pazar díszpalackokat.