Szerviz üveg

Elengedhetetlen részét képzik a színvonalas tálalásnak.

Szerviz üveg

A tálalás egyik alapvető eszköze a megfelelő méretű és kivitelezésű szerviz üveg. Legyen szó akár egy otthoni, családi vagy baráti összejövetelről, egy étteremről vagy különböző rendezvényekről, a szerviz üvegek elengedhetetlen részét képzik a színvonalas tálalásnak.
A különböző italok kínálásához különböző szerviz üvegek szükségesek. Például a víz, a gyümölcslé, a fehér és vörösbor, valamint az egyéb alkoholos italok felszolgáláshoz is különböző szerviz üvegeket használunk. Bár családi körben nem feltétlenül szempont a tökéletes szervírozás, azonban egy étteremben, egy esküvőn vagy bármely más rendezvény esetén már nem megengedett ezen üvegek hanyagolása.
Cégünk immár 21 éve foglalkozik a különböző szerviz üvegek előállításával és forgalmazásával.
Vállalkozásunk a szerviz üveg előállítása során kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő cseh libereci SIMAX, valamint a német jénai SCHOTT üveggyár által gyártott DURAN üvegcsöveket, és botokat használja.
DURAN alapanyagú szerviz üvegeink a legmagasabb minőségi elvárások mellett még az egyéb kémiai folyamatoknak is ellent állnak, így biztosítva az elvárt tartósságot és minőséget. E mellett kollégáink professzionális szaktudása a biztosíték a tökéletes szerviz üvegek megalkotására, azok hibátlan kivitelezésére és hosszú éveken át tartó tartósságára.